Nye lyse lejligheder
med mange
unikke planløsninger

1, 2 eller 3 altaner, terrasser eller tagterrasse?
1 eller 2 badeværelser? Her er en bolig til ethvert behov.

Et gedigent hjem
med udsigt
til vand og by

Teglholm Brygge består af 179 lejligheder placeret i første række til Teglværkshavnen. Byggeriet er placeret perfekt i forhold til havnebassinet og solen, da de fleste lejligheder har altaner, terrasser eller tagterrasser orienteret mod syd. Lejlighederne er 56-132 kvadratmeter og med 2-5 værelser.

I Teglholm Brygge får du et hjem, hvor der ikke er sparet på kvaliteten, og materialerne er gode og gedigne. Alle lejligheder er indrettet med lyst køkkenalrum med køkken fra Svane. I lejligheden er der både opvaskemaskine, køle-/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler, som gør hverdagen lidt mere nem og bekvem.

Derudover er lejlighederne indrettet med store vinduespartier, så der kommer mest muligt dagslys i lejligheden, og du får en fantastisk udsigt. Samtidig giver de lyse lamelparketgulve i ask et nordisk og moderne udtryk.

Fra størstedelen af lejlighedernes altaner, terrasser og tagterrasser kan du nyde udsigten til Teglværkshavnen og nærmest dufte den friske havluft. I flere lejligheder kan du nyde godt af hele tre altaner.

På nordsiden mod Teglholmsgade samt rundt om hjørnerne mod vest og øst giver karnapper og franske altaner mulighed for at nyde udsigten ned mod den kommende kanal langs Vestre Teglgade samt livet på Teglholmsgade, samtidig med at de giver mere dagslys i
boligerne.

Lejligheder i forskudte plan med adgang til terrasse

Lejlighederne i stueplan er for dig, der gerne vil have en lidt mere jordnær bolig, hvor du kan gå ud på terrassen og nyde udsigten til Den Grønne Kile eller livet i Teglholmen.

I lejlighederne kan du nyde bekvemmelighederne ved at bo i stuen. Er I en lille familie, er der mulighed for at have barnevognen til at stå lige ved terrassedøren eller I kan slappe af på terrassen, mens børnene nemt kan lege på legepladsen i gården.

Flere af lejlighederne i stueetagen er i forskudte plan med ekstra loftshøjde, hvor der i nederste del er en værelsesafdeling og på øverste niveau er stue med udgang til terrasse og gårdrummet.

Fakta

 • 56-132 m2
 • 2-5 værelser
 • Altan, terrasse eller tagterrasse
 • Lamelparketgulve i ask
 • Køkken og garderobe fra Svane
 • Hårde hvidevarer fra Electrolux og AEG
 • Gulvvarme i badeværelse
 • Depotrum
 • Fælles gårdrum
 • Adgang til stor træbrygge ved vandet
 • Mulighed for leje af p-plads i p-kælder
 • Mulighed for opladning af elbil i p-kælder
 • Mulighed for leje af plads i kajakhotel
 • Mulighed for leje af beboerlokale ved vandet
 • Cykelparkering i terræn og i kælder

Herunder foto fra Boligtype C-10

Et gedigent hjem
med udsigt
til vand og by

Private altaner og udsigt til vand

Ud over den buede facade mod nord, har bygningen en tandet bygningskrop, hvilket betyder at bygningens to ’fløje’ trapper ned mod vandet – både i højden og i siderne. Det gør, at næsten alle lejligheder har udsigt til vandet fra altanen, terrassen eller tagterrassen. Derudover betyder det, at altanerne bliver mere private, da de er forskudte i forhold til hinanden. Altanerne har en helt særlig forbindelse til vandet, og derfor er de også skabt ud fra det maritime liv med lyse materialer som trægulv, håndliste i ask og hvide værn i fladjern.

På de to øverste etager er der i alt fem lejligheder med tagterrasser. Alle tagterrasserne har udsigt til vandet i Teglværkshavnen og Den Grønne Kile. De vender desuden mod syd og giver derfor mulighed for, at du kan nyde solen fra morgen til aften. Lejlighederne med tagterrasse er med køkkenalrum og stue i ét samt et til tre værelser.

På den øvrige del af taget, som man kan se fra tagterrasserne, bliver der plantet sedum-planter, som giver grønne tage. Sedum-planterne giver ikke alene noget flot at kigge på, men de har også en miljørigtig virkning, da sedum-planterne kan opsamle store mængder regnvand og afhjælpe kloakkerne i området. De bidrager desuden til en god biodiversitet og giver en fornemmelse af, at Den Grønne Kile fortsætter på toppen af bygningen.